sunnuntai 28. syyskuuta 2014

Terveisiä Espoon Ikeasta!Täällä on vaikka ja mitä!

Ja osa jo loppu :/ kertoi myyjä.
Pitäkää kiirettä!

Tässä omat vähäiset ostokseni:
Lumipalloja valosarjaan. Ajattelin ne joulukuuseen.
Lahjapaperia, narua, teippiä ja pakettikortit.
Pusseja pikkuyllätyksiä varten.4 kommenttia:

 1. Pitäisi myös käydä Ikeassa, harmi ettei Ikean nettisivuilta voi noita pienempiä juttuja tilata. Olisi kiva tilata joulujutut sieltä. Viime vuonna kävin Ikeassa (Kuopiossa) juuri ennen joulua ja siellä oli aika paljon joulujuttuja alennuksessa ja Tampereen Ikeassa kävin joulun jälkeen jossa oli vielä jonkun verran niitä joulujuttuja myös, tosin kalliimmalla kuin Kuopiossa.

  VastaaPoista
 2. Siis mitä, eihän jouluasioiden myyntiintulosta olla edes toitotettu missään. Oikein tarkistin, eikä missään ole ollut mainintaa. Onko tuo nyt reilua, Ikea?

  Itse en kyllä ehdi vielä käydä paikalla, siksi tuo kismittääkin, että tavraa myydään loppuun ennenkuin on ollut edes mahdollsita nähdä esim. nettisivuilta, mitä sieltä haluaisi.

  VastaaPoista
 3. No ei ole mustakaan reilua! Edellisvuosista viisastuneena olen ollut itse aktiivinen ja kysynyt asiasta koska on harmittanut mennä liian myöhään (loka-marraskuun vaihteessa) huomataksemi kaiken kuvan olevan loppu. Ikeaan joulu tullut viime vuosina syyskuun lopulla.

  Alkuviikosta vastasivat kyselyyni näin:

  Hei Kati!Kyllä joulu on tullut jo Raision ja Espoon myymälöihin, viikonloppuna heille tulee loputkin joulutuotteet esille! Vantaalle joulu tulee ensi viikon lopulla. Joulukuvastomme ilmestyy viikolla 42, kuvastosta voi ihastella tämän vuoden mallistoa :-) -Emmi

  Siksi tulikin kiire käydä. Tosin piparimuotteja en nähnyt :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käsittämätöntä markkinointia (tai sen puutetta). Ja kuvasto vielä ilmestyy sen jälkeen, kun joulutuotteita on jo useammassa myymälässä myyty.

   Kiitos tiedosta, suunnittelin tässä, että jos ehkä ehtisin keskiviikkona käväisemään, mutta olisin suunnannut Vantaalle vetämään vesiperän. Espooseen siis.

   Poista

Kiitos kommentistasi ja ihanaa Joulunodotusta!