lauantai 28. lokakuuta 2017

Salainen jouluystävä

Osalistun tänä vuonna ensimmäistä kertaa salainen jouluystävärinkiin. Monesti olen miettinyt mutta aina vain jäänyt. Ja sitä sitten harmitellut kun nähnyt toisten joululahjoja!

Ensimmäinen paketti saapuikin minulle jo loppuviikosta.

Ja mitä ihanuuksia paketti sisälsikään! Juuri rakastamani asioita, perinteistä joulua, punaista, valkoista ja hopeaa. 

Kiitos salainen ystäväni <3




Tämä vaihto tuo joulunodotuksen hiukan konkreettisemmaksi. Tämä syksy on aiempien vuosien tapaan ollut kiireinen, mutta että näin kiire! ei oikein ehdi suoda ajatustakaan joululle. Ja kohta se on jo täällä. En ole käynyt Ikean jouluosastolla, en ole oikein tehnyt joululistoja. Rakastan listoja. Enkä ole oikein joululahjojakaan miettinyt... Ei niin ollenkaan tapaistani. Mutta, näillä mennään. 


Joulu tulee silti. 


Hyvinkin erilaisena kuin aiemmin. Tämä vuosi ollut raskas. Paljon ikäviä asioita läheisilleni ympärilläni ja suurimpana mieltä painaa parhaimman ystävän menehtyminen keväällä. 

Nyt laitan joulumusiikkia, keitän piparminttuglögiä ja paketoin muutaman lahjahankinnan eilisiltä kirjamessuilta. Eiköhän se joulumieli sieltä löydy.

Ihanaa joulunodotusaikaa teille kaikille <3

1 kommentti:

  1. Kiva, että lahja miellytti! Itse en osaa askarrella, niin oli mielenkiintoista miettiä, mikä voisi olla kivaa, jos askartelisi. Mukavaa alkavaa marraskuuta!

    t: Salainen jouluystäväsi

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ja ihanaa Joulunodotusta!