tiistai 30. lokakuuta 2012

Hengähdystauko

Olen tänään aamusta käynyt viisaudenhampaan poistoleikkauksessa ja loppuviikon olen sairaslomalla. Kokemus oli yksi elämäni kauheimpia. Onneksi on ohi.

Palkitsin itseni niillä ihanilla mini muumimukeilla.

Nyt on pakko hetkeksi hiljentyä ja rauhoittua, olla vaan.

Kotirintamalla ollut kiireinen ja kamala syksy. Mieheni leikattu selästä kahteen otteseen. Olen ollut käytännössä yksinhuoltaja. Ja hoitanut kaiken kotona, lasten harrastuksista puhumattakaan. Lisäksi omat opiskelut ja näyttöasiat mietittänyt.

Tämä päivä menee tässä itsekseen lukiessa joululehtiä ja blogeja. Huomenna lähden kutimien kanssa poikani korvien putkitukseen. Torstaina toivutaan kaksin.

Harmittaa etten voi nauttia kuumaa glögiä tässä pienessä vilunväreessä.

Voitteko kuvitella, en ole vieläkään glögikautta avannut!


4 kommenttia:

 1. Lepoa, lämpimiä ajatuksia, pikaista paranemista ja parempaa onnea tästä eteenpäin!

  VastaaPoista
 2. No on sinulla ollut melkoinen syksy. Toivottavasti helpottaa joulua kohden ja elämä kevenee.

  Jotenkin sitä ajattelee, että ei hampaan leikkaus voi olla iso juttu. Ainakin itse kuvittelin kykeneväni samana päivänä töihin. Noh.... eihän se ihan niin mennyt- Tsemppiä!

  VastaaPoista
 3. Huh, kuulostaa hektiseltä syksyltä kyllä. Toivottavasti pääsette kohta nauttimaan joulunajasta rauhassa, ilma ylimääräisiä rasitteita.
  Tsemppiä hurjasti ja onnellisia oloja!

  VastaaPoista
 4. Voihan sentäs. Kyllä sitä sitten voisi jo odotella mukavampaa loppuvuotta! Sattumoisin olin muuten minäkin tiistaina hampilääkärissä, eikä ollut myöskään täällä mieluinen kokemus, normia hankalampi. Olin uupunut koko loppupäivän. siitä on aikaa, kun on viimeksi tarvinnut käydä ja toivottavasti taas menee pitkään. En kyllä varmasti voi silti verratakaan hampaanpoistoon, ei kiva : ( Mukavaa viikonloppua, ja varmasti nyt glögi ja tortut maistuvat makoisalle : )

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ja ihanaa Joulunodotusta!